Evenementgegevens

  • Datum:

Om te vieren dat de zomer eindelijk is begonnen zal op donderdag 20 juli 2023 de JIRA-Zomerborrel plaatsvinden. Dit jaar organiseren wij deze borrel samen met de Young Professionals van ORAM. Dit is een netwerk voor & door Amsterdamse young professionals en ondernemers tot 40 jaar. Jaarlijks bieden zij een gevarieerd programma aan van workshops, inspiratiesessies en netwerkborrels in de omgeving van Amsterdam, en maken zij ruimte voor cross-over events met andere young professionals om het netwerk van hun leden verder te vergroten.

Voor ons is de borrel een mooie en informele gelegenheid om in contact te komen met jonge ondernemers en andere jonge professionals. En dat allemaal in de zon aan het IJ! De borrel zal namelijk plaatsvinden aan het water bij het geweldige IJcatcher (Piet Heinkade 59A, 1091 BS Amsterdam). Vanaf 17.30u is iedereen daar welkom. De borrel duurt tot 20.30, zodat er voor de Amsterdammers onder ons nog genoeg ruimte is om daarna aan te haken bij de Jonge Balie-zomerborrel.

Wil jij op 20 juli aanwezig zijn? We hebben maar 40 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij en meld je dan aan via: https://verenigingjira.nl/aanmeldformulier-evenement/.