Mary Barsoum

Voorzitter
Mary Barsoum is als advocaat werkzaam bij Davids Advocaten. Zij adviseert op het gebied van het insolventierecht en het ondernemingsrecht. Daarnaast wordt Mary regelmatig door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen.

Jonathan van Ee

Vice-voorzitter
Jonathan van Ee is als advocaat werkzaam bij CMS te Amsterdam en is daar onderdeel van het Restructuring & Insolvency team. Hij adviseert ondernemingen uit diverse sectoren op het gebied van insolventierecht en herstructureringen. Jonathan wordt ook geregeld door de rechtbank Amsterdam als curator aangesteld in faillissementen.

Milou Tiemensma

Penningmeester
Milou Tiemensma is als advocaat werkzaam bij Ten Holter Noordam advocaten in Rotterdam. Zij adviseert en procedeert op het gebied van het insolventierecht en het ondernemingsrecht. Haar cliënten bestaan uit ondernemingen en bestuurders uit verschillende sectoren.

Bram Berends

Secretaris
Bram Berends is als advocaat werkzaam bij Stibbe in Amsterdam waar hij adviseert over zekerheden, herstructureringen en bestuurders- en aandeelhoudersaansprakelijkheid. Bram assisteert daarnaast regelmatig bij de afwikkeling van omvangrijke faillissementen.