Bestuur

Marinela Vieira

Voorzitter
Marinela Vieira is als advocaat werkzaam bij Houthoff te Amsterdam en zij is gespecialiseerd in faillissementsrecht en herstructureringen. Marinela geeft advies aan cliënten zoals schuldeisers, financiële instellingen en bestuurders die betrokken zijn bij insolventiesituaties.

Daarnaast procedeert Marinela over een breed scala aan insolventierechtgerelateerde kwesties. Marinela wordt regelmatig benoemd tot curator door de rechtbank.

Wouter Vlasveld

Vicevoorzitter
– tevens portefeuillehouder Lezingen/Seminars –
Wouter is advocaat en curator bij Geelkerken Linskens Advocaten in Leiden.

Wouter houdt zich bezig met het afwikkelen van faillissementen en staat cliënten bij die – op welke wijze dan ook – met een faillissementssituatie in aanraking (dreigen) te komen.

Bob Rikkert

Penningmeester
Bob is als advocaat werkzaam bij Boels Zanders Advocaten te Eindhoven en hij is gespecialiseerd in het insolventierecht. Bob adviseert op het gebied van financiering en zekerheden, herstructurering, doorstart en het ondernemingsrecht in algemene zin.

Verder houdt hij zich bezig met de afwikkeling van diverse faillissementen en treedt hij regelmatig op als procesadvocaat.

Vera Leferink

Secretaris
Vera Leferink is als advocaat werkzaam bij RESOR, een nichekantoor te Amsterdam gespecialiseerd in corporate litigation, herstructureringen en andere insolventie gerelateerde kwesties.

De zaken die Vera behandelt hebben vaak een internationaal aspect. Vera adviseert en procedeert op dit rechtsgebied.