Evenementgegevens

  • Datum:

Op 8 februari zal Boris Kraaipoel ons meenemen in de wondere wereld van cassatieprocedures. Boris Kraaipoel is partner bij RESOR en onder meer werkzaam als cassatieadvocaat. Boris weet als geen ander wat je wel, maar ook wat je absoluut niet kunt lezen in arresten van de Hoge Raad. Tijdens deze lezing zal hij ons onder meer van alles vertellen over cassatieprocedures en de betekenis en reikwijdte van beeldbepalende arresten.

Deze lezing zal worden gecombineerd met de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Vereniging JIRA en zal worden afgesloten met een borrel met walking diner.

De lezing en de aansluitende borrel zullen plaatsvinden op een makkelijk te bereiken locatie in Amsterdam (de exacte locatie volgt binnenkort). Vanaf 15:30 uur is de inloop. De lezing begint om 16:00 uur. Om deel te nemen aan de lezing kan je je aanmelden via: https://verenigingjira.nl/aanmeldformulier-evenement/.

Indien je het evenement wenst bij te wonen, willen we je vragen je uiterlijk 26 januari 2023 in te schrijven. Inschrijven is daarna nog wel mogelijk, maar met het risico dat we geen rekening kunnen houden met eventuele dieetwensen en/of allergieën.

Het programma van 9 februari is als volgt:

15:30 – 16:00 uur       Inloop

16:00 – 17:30 uur       Lezing

17:30 – 17:45 uur       ALV

17:45 – 21:30 uur       Borrel & walking diner