Jonathan van Ee

Voorzitter
Jonathan van Ee is als advocaat werkzaam bij CMS te Amsterdam en is daar onderdeel van het Restructuring & Insolvency team. Hij adviseert ondernemingen uit diverse sectoren op het gebied van insolventierecht en herstructureringen. Jonathan wordt ook geregeld door de rechtbank Amsterdam als curator aangesteld in faillissementen.

Milou Tiemensma

Vice-voorzitter
Milou Tiemensma is als advocaat werkzaam bij Ten Holter Noordam advocaten in Rotterdam. Zij adviseert en procedeert op het gebied van het insolventierecht en het ondernemingsrecht. Haar cliënten bestaan uit ondernemingen en bestuurders uit verschillende sectoren.

Ruben Berghuis

Penningmeester
Ruben Berghuis is advocaat bij DVDW in Den Haag. Hij is gespecialiseerd in het insolventie- en ondernemingsrecht en herstructureringen. Ruben wordt tevens regelmatig aangesteld als curator in faillissementen.

Dennis Helmons

Secretaris
Dennis Helmons is als advocaat werkzaam bij Turnaround Advocaten in Best waar hij adviseert over het insolventierecht en ondernemingsrecht. Dennis assisteert daarnaast regelmatig bij de afwikkeling van omvangrijke faillissementen.

Sophie Streng

Algemeen bestuurslid
Sophie Streng is als advocaat werkzaam bij RESOR N.V. in Amsterdam waar zij adviseert en procedeert op het gebied van insolventie- en ondernemingsrecht.